Parel couscous met kip of vis

Parel couscous met kip of vis

Recept voor 4 personen

  • 200 gram parel couscous
  • 1/2 liter water of bouillon
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 teentje knoflook fijn gesneden
  • 1 fijn gesneden rode- of gele paprika
  • 100 gram taugé
  • 1 pakje sugar snaps
  • Peper en zout

Kookenbakgerei

Kook de parelcouscous in kokend water met zout in 14 minuten gaar en spoel ze koud.

Neem een hapjespan of koekenpan en verwarm deze. Giet er een beetje olijfolie in en bak de gesneden ui. Voeg de knoflook toe en bak deze ook even mee. Voeg de paprika, tomaat en de specerijen toe en bak dit even mee.

Als je gaat serveren maak je de parel couscous warm met de taugé en de sugar snaps en een beetje bouillon.

Heerlijk om hierbij gebraden of gestoofde kip bij te serveren. Ook heerlijk met, op de huid gebakken roodbaars.

Pin It on Pinterest

WhatsApp chat
0

Your Cart