bak gastronorm GN1/1 |065 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/1 |100 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/1 |130 mm|
het geribbelde ontwerp zorgt voor een snelle afvoer van vloeistoffen en verkort de ontdooitijd. De geperforeerde bak blijft bij het stapelen los van de rand van de dichte bak. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/1 |150 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/1 |200 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/2 |065 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/2 |100 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/2 |130 mm|
het geribbelde ontwerp zorgt voor een snelle afvoer van vloeistoffen en verkort de ontdooitijd. De geperforeerde bak blijft bij het stapelen los van de rand van de dichte bak. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/2 |150 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/2 |200 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/3 |065 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/3 |100 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/3 |130 mm|
het geribbelde ontwerp zorgt voor een snelle afvoer van vloeistoffen en verkort de ontdooitijd. De geperforeerde bak blijft bij het stapelen los van de rand van de dichte bak. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/3 |150 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/4 |065 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/4 |100 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/4 |150 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/6 |065 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/6 |100 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/6 |130 mm|
het geribbelde ontwerp zorgt voor een snelle afvoer van vloeistoffen en verkort de ontdooitijd. De geperforeerde bak blijft bij het stapelen los van de rand van de dichte bak. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/6 |150 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/9 |065 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/9 |100 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bak gastronorm GN1/9 |150 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,