bak gastronorm GN1/1 |200 mm|
voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,
bakplaat GN1/1
buffetvitrine GN1/1
ChefLux |GN1/1|
de UNOX Cheflux Manual beschikt over draaiknoppen op het controlepaneel met de mogelijkheid om tijd, temperatuur en de hoeveelheid vocht in te stellen en de keuze voor 2 ventilatie snelheden. De oven beschikt over Steam.Plus technologie voor het toevoegen van vocht aan het bakproces vanaf 48°C in stappen van 20%, Air.Plus voor een perfecte heteluchtcirculatie en de Dry.Plus technologie zorgt voor afvoer van vocht uit de ovenruimte en het drogen van producten voor een optimaal bakresultaat,
ChefLux |GN1/1|
de UNOX Cheflux Manual beschikt over draaiknoppen op het controlepaneel met de mogelijkheid om tijd, temperatuur en de hoeveelheid vocht in te stellen en de keuze voor 2 ventilatie snelheden. De oven beschikt over Steam.Plus technologie voor het toevoegen van vocht aan het bakproces vanaf 48°C in stappen van 20%, Air.Plus voor een perfecte heteluchtcirculatie en de Dry.Plus technologie zorgt voor afvoer van vocht uit de ovenruimte en het drogen van producten voor een optimaal bakresultaat,