Home » 53 x 32,5 cm (1/1 GN) » Pagina 4

bak gastronorm GN1/1 |200 mm|

 14,85 Excl BTW

voorzien van HACCP-etiket met dag- en tijdscodering voor optimale identificatie en voedselveiligheid. Smaak- en reukvrij, geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Bestand tegen temperaturen van -40?°C (vriezer) tot +95?°C (magnetron, zonder deksel). Diverse deksels, lekroosters en geperforeerde gastronormbakken zijn los verkrijgbaar,

bakplaat GN1/1

 140,00 Excl BTW

Fakiro Duo, geribbeld en vlak, ideaal voor focaccia en pizza, door de de grote dikte waarmee de plaat is vervaardigd heeft fakiro een grote capaciteit voor warmte overbrenging, de producten worden zowel aan de boven- als aan de onderkant gelijkmatig gebakken,

buffet etagère

 82,00 Excl BTW

buffet etagère geschikt voor broodmanden 1/1GN,

buffetvitrine GN1/1

 104,00 Excl BTW

buffetdisplay met koeling voor presentatie van gekoelde producten, de koeling geschiedt d.m.v. speciale koelelementen, wordt compleet geleverd met roestvrijstalen 1/1GN schaal en 2 koelelementen,

ChefLux |GN1/1|

 2.700,00 Excl BTW

de UNOX Cheflux Manual beschikt over draaiknoppen op het controlepaneel met de mogelijkheid om tijd, temperatuur en de hoeveelheid vocht in te stellen en de keuze voor 2 ventilatie snelheden. De oven beschikt over Steam.Plus technologie voor het toevoegen van vocht aan het bakproces vanaf 48°C in stappen van 20%, Air.Plus voor een perfecte heteluchtcirculatie en de Dry.Plus technologie zorgt voor afvoer van vocht uit de ovenruimte en het drogen van producten voor een optimaal bakresultaat,

ChefLux |GN1/1|

 3.600,00 Excl BTW

de UNOX Cheflux Manual beschikt over draaiknoppen op het controlepaneel met de mogelijkheid om tijd, temperatuur en de hoeveelheid vocht in te stellen en de keuze voor 2 ventilatie snelheden. De oven beschikt over Steam.Plus technologie voor het toevoegen van vocht aan het bakproces vanaf 48°C in stappen van 20%, Air.Plus voor een perfecte heteluchtcirculatie en de Dry.Plus technologie zorgt voor afvoer van vocht uit de ovenruimte en het drogen van producten voor een optimaal bakresultaat,