groente-snijder / mandoline
groente-snijder / mandoline
groente-snijder / mandoline
groente-snijder / mandoline
groente-snijder |200kg/uur|
met een roestvrijstalen behuizing en een vulopening van speciale kunststof legering, het apparaat is voorzien van een opening voor grotere en kleinere stukken, de schijven zijn vervaardigd van een speciale roestvrije voedselveilige legering, met geharde roestvrijstalen messen en bajonetsluiting, schijven zijn afzonderlijk verkrijgbaar,
hand citruspers
handendroger 1650W
heetwaterapparaat
heteluchtoven |34,2×24,2|
heteluchtoven |40×29|
heteluchtoven |41×31|
deze heteluchtoven van Roller Grill is ideaal voor het bakken of opwarmen van brood, gebak, pizza's, maaltijden, enz. (bevroren, vers of voorgebakken), de temperatuur gaat in 7 minuten naar 270°C, met ventilatiegaten voor een perfecte luchtcirculatie, wordt compleet geleverd met 1 bakplaat en 2 roosters (41x31 cm),
heteluchtoven |43×32|
de CaterChef heteluchtoven onderscheidt zich door de eenvoudige vormgeving en het bedieningsgemak, de oven is uitgerust met een geheel roestvrijstalen mantel en een geëmailleerde ovenruimte. Door de 2 ventilatoren is de oven snel op temperatuur, de thermostaat is instelbaar van 50°C tot +300°C en tijdschakelaar is instelbaar tot 120 minuten,
heteluchtoven |46×33-Go|
de UNOX heteluchtoven Arianna GO onderscheidt zich door het fraaie design en het bedieningsgemak van het digitale bedieningspaneel met de mogelijkheid om tijd, temperatuur, tot 3 bak stappen in te stellen en 99 programma's op te slaan. De oven beschikt over Dry.Plus technologie en zorgt voor afvoer van vocht uit de ovenruimte en het drogen van producten voor een optimaal bakresultaat,
heteluchtoven |46×33-Led|
de UNOX heteluchtoven Arianna LED onderscheidt zich door het fraaie design en het bedieningsgemak van het digitale bedieningspaneel met de mogelijkheid om tijd, temperatuur, vocht, 2 ventilatie snelheden, 3 bakstappen in te stellen en tot 99 programma's op te slaan. De oven beschikt over Steam.Plus technologie voor het toevoegen van vocht aan het bakproces vanaf 90°C in stappen van 20%, Air.Plus voor een perfecte heteluchtcirculatie en de Dry.Plus technologie draagt zorg voor afvoer van vocht uit de ovenruimte en het drogen van producten voor een optimaal bakresultaat,